Waktu Operasi di Bulan Ramadhan

By Rabiatul In Repair Smartphone Bangi No comments

Dah boleh bayar fidyah secara online..
Ganti puasa yg dah tak terganti tu..

BARU KU TAHU BAYAR FIDYAH ONLINE JE

Ganti puasa2016

Ganti puasa 2017

Fidyah

Tu laaa cuti puasa lama sangat sampai 29 hari masa 2016, nak mengganti tahun lepas memang agak tak larat la sebab Amim masih kuat menyusu

2 hari tak dapat habiskan ganti

Alhamdulillah tahun ni dah settle ganti tapi fidyah kena la bayar juga ya

So korang yg tak sempat ganti tahun tahun lepas punya tu kena bayar fidyah ye

Online je senang dah sekarang , untuk orang-orang JOHOR sahaja

Gi kat website MAIJ – Register – nanti ada keluar Fidyah Online klik je

Pengiraan apa semua dah ada auto kita tinggal isi je bape hari tinggal puasa, tahun bila

Harga fidyah semasa RM1.75

Dayah kena RM7 je . Total RM7.53 termasuk cas transaksi

Ni dayah bagi link kalau malas nak google

http://epayment.maij.gov.my

atau install je apps eFidyah .

Selamat membayar fidyah !

Bayar-bayar jugak, puasa kena ganti juga tau ??

dari fb NHidayah MZaini