Chamo Bandar Baru Bangi - Smartphone Repair Face2Face

Face To Face Services In Front Of Customers Within 30 Minutes!

Broken Screen / LCD

Water Damage

Battery Broken

Tablet & Ipad Repair

Software Error

Others Problem

Finding solutions for your problems

0
Happy Customers
0
Repaired Screens
0
Replaced Batteries
0
Water Damaged Repairs

What our Clients say?

36.742 satisfied customers!

“This place is pretty sick. 10/10 would break my phone JUST so I could come here again.”
Feisal Fo'ad
“Recomended! Jujur and siap ajar mcm mana cara nak jaga battery IPhone.”
Nazreen Aziz
“Recommended. On tak boleh almost 1 year plus, buka dan service face2face. Respond sangat cepat untuk quotation hanya bagi model no. Terbaik.”
Azila Ali
“Servis tip top, brader in charge pun mesra alam, tak la bosan menunggu semasa proses repair hp. Masa proses pun tak lama. Dieorg mmg expert bidang ni! Terima kasih daun keladi bro’s chamo”
Nik Farhan Adli
“Realist workers here, no BS. Good service and tukar screen iPhone murah dan kualiti “
Faiz Fo'ad
“Service Terbaik! 2 kali Repeat Repair iPhone Di Sini, Recommended U All. Murah Dan Cepat, 15minit siap masalah iphone tukar LCD.”
Nurul Hanani
Super Fast Service! Sesuai laa untuk org macam saya yang gelabah ayam fon tetibe rosak.. nak repair hari ni, and nak siap hari ni jugak! Thanks Team Chamo Bangi !
Zainurfatin Bachok
I love the service they are doing here. They know their stuff. Fast and nice
Aiman Fakhri Zamimi

Our Recent News

Repair Front Camera iPhone 5s Kajang

Replacement iPhone 5s Front Camera Iphone 5s Front camera replacement.   Reason : front camera kabur, earpiece tak detect dengan betul   Harini akak ni datang kedai kami dan bagitahu yang iPhone 5s beliau front camera dia nampak kabur dan bila orang call dia kena loud speaker baru dengar. Beliau minta untuk kami cek. Bila […]

Read more

iPhone 6 Wifi Signal Lemah Dan GPS Tidak Berfungsi

Wifi Signal Lemah Dan GPS Tidak Berfungsi   Sis cantik ni datang kedai dan minta kami untuk cek fon dia sebab susah nak connect fon dia dengan wifi kat rumah walaupun dia duduk sebelah modem wifi tu.   Masalah lagi bila buka waze jer GPS Not Working, Dah banyak kali sis ni sesat akibat waze […]

Read more

Repair LCD Oppo F1S Pecah – Bangi

Oppo F1S LCD Pecah 📵MODEL :- Oppo F1s 📱 ‼️PROBLEM :- LCD jatuh pecah 💢 🛠TECHNICIAN :- Aliff 🧔 ⏰DURATION :- 30 minutes done ✅   Terima kasih kerana percayakan service kami.   Chamo Bandar Baru bangi   No.50,Jalan 7/7A, Bandar Baru Bangi, 43650 Bangi, Selangor. Landmark : Tepi Kedai Cermin Mata Israk Optical   […]

Read more

See you here at @chamo_bangi Seksyen 7, Bandar Baru Bangi.