Chamo Bandar Baru Bangi - Smartphone Repair Face2Face

Face To Face Services In Front Of Customers Within 30 Minutes!

Broken Screen / LCD

Water Damage

Battery Broken

Tablet & Ipad Repair

Software Error

Others Problem

Finding solutions for your problems

0
Happy Customers
0
Repaired Screens
0
Replaced Batteries
0
Water Damaged Repairs

What our Clients say?

36.742 satisfied customers!

“This place is pretty sick. 10/10 would break my phone JUST so I could come here again.”
Feisal Fo'ad
“Recomended! Jujur and siap ajar mcm mana cara nak jaga battery IPhone.”
Nazreen Aziz
“Recommended. On tak boleh almost 1 year plus, buka dan service face2face. Respond sangat cepat untuk quotation hanya bagi model no. Terbaik.”
Azila Ali
“Servis tip top, brader in charge pun mesra alam, tak la bosan menunggu semasa proses repair hp. Masa proses pun tak lama. Dieorg mmg expert bidang ni! Terima kasih daun keladi bro’s chamo”
Nik Farhan Adli
“Realist workers here, no BS. Good service and tukar screen iPhone murah dan kualiti “
Faiz Fo'ad
“Service Terbaik! 2 kali Repeat Repair iPhone Di Sini, Recommended U All. Murah Dan Cepat, 15minit siap masalah iphone tukar LCD.”
Nurul Hanani
Super Fast Service! Sesuai laa untuk org macam saya yang gelabah ayam fon tetibe rosak.. nak repair hari ni, and nak siap hari ni jugak! Thanks Team Chamo Bangi !
Zainurfatin Bachok
I love the service they are doing here. They know their stuff. Fast and nice
Aiman Fakhri Zamimi

Our Recent News

Promosi Merdeka Chamo Bangi 2017 – 20% Diskaun

MERDEKA PROMO CHAMO BANGI 2017 !!! DISKAUN 10%-20% MENANTI ANDA !!! iPhone Anda Pecah Skrin Disebabkan Jatuh? Battery Cepat Habis/Drain? Body iPhone Anda Kemek Atau Bengkok? iPhone Anda Mengalami Masalah Seperti Berikut? Chamo – Smartphone Repair Centre Memberikan Diskaun 10%-20% Untuk Kerosakan Seperti Yang Tertera Dibawah Sempena Sambutan Hari Kemerdekaan Malaysia 2017. 📱LCD / Screen […]

Read more

Battery iPhone 6 Kembung

Lagi dan lagi kejadian yang sama menimpa pelanggan kami di #chamobangi dan kini battery iphone 6 yang  telah kembung diluat tabi’i. Hakikatnya kejadian ini berlaku kerana kekerapan kita mengecaj telefon sambil bermain ataupun kerap menggunakan powerbank secara beterusan dan mengecaj di tempat yang salah (charging port 2AM) & overcaj ketika tidur malam. dinasihatkan agar anda […]

Read more

Tukar Body iPhone 6s Black Mate Bangi

  Done tukar body iphone 6s , body beliau yang asal katanya dah kurang seksi 😘 Chamo – Smartphone Repair Centre (Bandar Baru Bangi) No.50,Jalan 7/7A, Bandar Baru Bangi, 43650 Bangi, Selangor. Landmark : Sebaris Sup Urat Keting (Blok Tengah) Operation Hours : 10am-9pm (Sunday Closed) 018-988 6531(admin) http://chamobangi.wasap.my Bestnya dapat repair fon dengan cepat dalam […]

Read more

See you here at @chamo_bangi Seksyen 7, Bandar Baru Bangi.