Chamo Bandar Baru Bangi - Smartphone Repair Face2Face

Face To Face Services In Front Of Customers Within 30 Minutes!

Broken Screen / LCD

Water Damage

Battery Broken

Tablet & Ipad Repair

Software Error

Others Problem

Finding solutions for your problems

0
Happy Customers
0
Repaired Screens
0
Replaced Batteries
0
Water Damaged Repairs

What our Clients say?

36.742 satisfied customers!

“This place is pretty sick. 10/10 would break my phone JUST so I could come here again.”
Feisal Fo'ad
“Recomended! Jujur and siap ajar mcm mana cara nak jaga battery IPhone.”
Nazreen Aziz
“Recommended. On tak boleh almost 1 year plus, buka dan service face2face. Respond sangat cepat untuk quotation hanya bagi model no. Terbaik.”
Azila Ali
“Servis tip top, brader in charge pun mesra alam, tak la bosan menunggu semasa proses repair hp. Masa proses pun tak lama. Dieorg mmg expert bidang ni! Terima kasih daun keladi bro’s chamo”
Nik Farhan Adli
“Realist workers here, no BS. Good service and tukar screen iPhone murah dan kualiti “
Faiz Fo'ad
“Service Terbaik! 2 kali Repeat Repair iPhone Di Sini, Recommended U All. Murah Dan Cepat, 15minit siap masalah iphone tukar LCD.”
Nurul Hanani
Super Fast Service! Sesuai laa untuk org macam saya yang gelabah ayam fon tetibe rosak.. nak repair hari ni, and nak siap hari ni jugak! Thanks Team Chamo Bangi !
Zainurfatin Bachok
I love the service they are doing here. They know their stuff. Fast and nice
Aiman Fakhri Zamimi

Our Recent News

IPAD AIR body bengkok

. Ini akibatnya bila iPad Air cuba ” terbang ” dari tingkat 2 kebawah. awal-awal rasa macam okey sebab tuan empunya tengok dari atas, tapi bila tengok secara live di bawah selepas kejadian baru nampak jelas keperibadian Ipad Air yang boleh terbang ini. owner pun terus terbang ke chamobangi untuk mendapatkan services repair face-to-face. walaupun […]

Read more

Tukar LCD iPhone 5s

  . Dalam masa 30 minit Staff kami berjaya menggantikan LCD baru untuk pelanggan kami. . Chamo – Smartphone Repair Centre  (Bandar Baru Bangi) . No.50,Jalan 7/7A, Bandar Baru Bangi, 43650 Bangi, Selangor. Landmark : Sebaris Sup Urat Keting (Blok Tengah) . Operation Hours : 10am-9pm (Sunday Closed) 018-988 6531(admin) http://chamobangi.wasap.my . #repairphonebangi #repairiphone #lcdreplacement #chamobangi

Read more

Tukar Battery iPhone 6

Okay for those yang nak dapatkan servis perkhidmatan repair smartphone secara face to face dengan harga yang berpatutan boleh datang terus ke #ChamoBangi : Chamo – Smartphone Repair Centre (Bandar Baru Bangi) . No.50,Jalan 7/7A, Bandar Baru Bangi, 43650 Bangi, Selangor. Landmark : Sebaris Sup Urat Keting (Blok Tengah) . Operation Hours : 10am-9pm (Sunday Closed) 018-988 […]

Read more

See you here at @chamo_bangi Seksyen 7, Bandar Baru Bangi.