Chamo Bandar Baru Bangi - Smartphone Repair Face2Face

Face To Face Services In Front Of Customers Within 30 Minutes!

Broken Screen / LCD

Water Damage

Battery Broken

Tablet & Ipad Repair

Software Error

Others Problem

Finding solutions for your problems

0
Happy Customers
0
Repaired Screens
0
Replaced Batteries
0
Water Damaged Repairs

What our Clients say?

36.742 satisfied customers!

“This place is pretty sick. 10/10 would break my phone JUST so I could come here again.”
Feisal Fo'ad
“Recomended! Jujur and siap ajar mcm mana cara nak jaga battery IPhone.”
Nazreen Aziz
“Recommended. On tak boleh almost 1 year plus, buka dan service face2face. Respond sangat cepat untuk quotation hanya bagi model no. Terbaik.”
Azila Ali
“Servis tip top, brader in charge pun mesra alam, tak la bosan menunggu semasa proses repair hp. Masa proses pun tak lama. Dieorg mmg expert bidang ni! Terima kasih daun keladi bro’s chamo”
Nik Farhan Adli
“Realist workers here, no BS. Good service and tukar screen iPhone murah dan kualiti “
Faiz Fo'ad
“Service Terbaik! 2 kali Repeat Repair iPhone Di Sini, Recommended U All. Murah Dan Cepat, 15minit siap masalah iphone tukar LCD.”
Nurul Hanani
Super Fast Service! Sesuai laa untuk org macam saya yang gelabah ayam fon tetibe rosak.. nak repair hari ni, and nak siap hari ni jugak! Thanks Team Chamo Bangi !
Zainurfatin Bachok
I love the service they are doing here. They know their stuff. Fast and nice
Aiman Fakhri Zamimi

Our Recent News

Battery Replacement Lenovo S90 Bangi

Customer datang katanya charge dari subuh sampai maghrib tak naik2. Kami cuba tukar battery. Alhamdulillah. Dalam sejam battery da full. Chamo – Smartphone Repair Centre (Bandar Baru Bangi) No.50,Jalan 7/7A, Bandar Baru Bangi, 43650 Bangi, Selangor. Landmark : Hadapan SUE KAMILAH Seksyen 7 Bandar Baru Bangi. Operation Hours : 10am-9pm (Sunday Closed) 018-988 6531(admin) http://chamobangi.wasap.my […]

Read more

iPhone 5s Water Damage Repair Kajang

Waterdamage on Iphone 5s. Owner mandi phone pon nak mandi sekali. Alhamdulillah phone dapat hidup kembali.   Chamo – Smartphone Repair Centre (Bandar Baru Bangi) No.50,Jalan 7/7A, Bandar Baru Bangi, 43650 Bangi, Selangor. Landmark : Hadapan SUE KAMILAH Seksyen 7 Bandar Baru Bangi. Operation Hours : 10am-9pm (Sunday Closed) 018-988 6531(admin) http://chamobangi.wasap.my Bestnya dapat repair […]

Read more

iPad Repair Specialist Bangi & Kajang Putrajaya Serdang

📱 IPAD SPECIALIST BANGI 📱 . ” Bila anak-anak main game je mesti skrin pecah. Ini dah masuk kali ke 3 saya tukar skrin. Nasib baik kos repair dekat Chamo berpatutan, kerja pun kemas dan cantik ” ~ Tuan Zainal, Sungai Merab . Bagi anda yang belum tahu, Chamo Bangi mengalu-alukan anda untuk mendapatkan khidmat repair khas […]

Read more

See you here at @chamo_bangi Seksyen 7, Bandar Baru Bangi.