Chamo Bandar Baru Bangi - Smartphone Repair Face2Face

Face To Face Services In Front Of Customers Within 30 Minutes!

Broken Screen / LCD

Water Damage

Battery Broken

Tablet & Ipad Repair

Software Error

Others Problem

Finding solutions for your problems

0
Happy Customers
0
Repaired Screens
0
Replaced Batteries
0
Water Damaged Repairs

What our Clients say?

36.742 satisfied customers!

“This place is pretty sick. 10/10 would break my phone JUST so I could come here again.”
Feisal Fo'ad
“Recomended! Jujur and siap ajar mcm mana cara nak jaga battery IPhone.”
Nazreen Aziz
“Recommended. On tak boleh almost 1 year plus, buka dan service face2face. Respond sangat cepat untuk quotation hanya bagi model no. Terbaik.”
Azila Ali
“Servis tip top, brader in charge pun mesra alam, tak la bosan menunggu semasa proses repair hp. Masa proses pun tak lama. Dieorg mmg expert bidang ni! Terima kasih daun keladi bro’s chamo”
Nik Farhan Adli
“Realist workers here, no BS. Good service and tukar screen iPhone murah dan kualiti “
Faiz Fo'ad
“Service Terbaik! 2 kali Repeat Repair iPhone Di Sini, Recommended U All. Murah Dan Cepat, 15minit siap masalah iphone tukar LCD.”
Nurul Hanani
Super Fast Service! Sesuai laa untuk org macam saya yang gelabah ayam fon tetibe rosak.. nak repair hari ni, and nak siap hari ni jugak! Thanks Team Chamo Bangi !
Zainurfatin Bachok
I love the service they are doing here. They know their stuff. Fast and nice
Aiman Fakhri Zamimi

Our Recent News

Samsung Mega 6.3 (i9205) Sim Tray Replacement Bangi Kajang

Samsung Mega 6.3 (i9205) Sim Tray Replacement. Problem : Masukkan sim card tapi tak detect.     Pelanggan ni datangg mengadu kepada kami, Samsung Mega 6.3 beliau kalau masukkan sim card tapi sim card tak detect . \   Selepas kami tukarkan sim tray yang baru, alhamdulillah Samsung mega 6.3 Pelanggan ni okay seperti biasa. […]

Read more

Tukar Bateri iPhone 5s Bangi Kajang

Battery iPhone 5s Replacement Problem : Battery Drain Fast     Harini akak ni datang kedai kami dan bagitahu yang bateri iPhone 5s beliau terlalu cepat habis. Bila tengah main fon, bateri sampai 20% terus OFF fon tu. So, dia minta untuk kami cek. Bila kami cek, rupa-rupanya battery life tersebut dah tinggal 34%. Keadaan […]

Read more

iPhone SE Tukar Screen Bangi

Tukar LCD iPhone SE Bangi Problem : LCD Crack   Harini brother ni datang kedai kami dan bagitahu yang LCD iPhone 5 SE beliau crack..   Bila kami tanya apa puncanya? Terjatuh, jawabnya. Kemungkinan mengalami hentakkan yang kuat yang menyebabkan pecah dan tak boleh sentuh.   Kami cadangkan brother ni untuk tukar LCD lama kepada […]

Read more

See you here at @chamo_bangi Seksyen 7, Bandar Baru Bangi.