iPhone 6 Wifi Signal Lemah Dan GPS Tidak Berfungsi

By Ramzi In Repair Smartphone Bangi No comments

Wifi Signal Lemah Dan GPS Tidak Berfungsi

 
Sis cantik ni datang kedai dan minta kami untuk cek fon dia sebab susah nak connect fon dia dengan wifi kat rumah walaupun dia duduk sebelah modem wifi tu.
 
Masalah lagi bila buka waze jer GPS Not Working, Dah banyak kali sis ni sesat akibat waze tak berfungsi.
 
Bila kami check, rupanya wifi ribbon iPhone 6 beliau ada masalah. So, sis ni nak tukar juga dengan yang baru.
 
Kami saja tanya sis ni dah uipdate iOS yang terbaru ? Belum jawabnya. Sis cakap dia nak update. Ada ke buat servis update iOS ? Ada, jawab kami. Dia pun setuju untuk update sekali.
 
Kami berjaya menyelesaikan masalah-masalah sis ni dengan wifi ribbon baru. Sis ni puas hati sangat dengan servis yang kami beri dan harga yang sangat berpatutan. Pelanggan puas hati, kami senang hati !
 
 
📵MODEL :- iPhone 6 📱
‼️PROBLEM :- Wifi + GPS Problem 💢
🛠TECHNICIAN :- Aliff 🧔
DURATION :- 30 minutes done
 
Terima kasih kerana percayakan service kami.
 
Chamo Bandar Baru bangi
 
No.50,Jalan 7/7A,
Bandar Baru Bangi,
43650 Bangi, Selangor.
Landmark : Tepi Kedai Cermin Mata Israk Optical
 
Operation Hours : 10am-9pm
018-988 6531(admin)
http://chamobangi.wasap.my
.
Anda ada masalah dengan iphone @ gadget?
Sila tanya apa2 masalah di ruang komen 😀