Repair IPhone PKNS Bangi | Chamo Bandar Baru Bangi

Battery Replacement Lenovo S90 Bangi

By Chamo Bangi In Repair Smartphone Bangi No comments

Customer datang katanya charge dari subuh sampai maghrib tak naik2. Kami cuba tukar battery. Alhamdulillah. Dalam sejam battery da full. Chamo – Smartphone Repair Centre (Bandar Baru Bangi) No.50,Jalan 7/7A, Bandar Baru Bangi, 43650 Bangi, Selangor. Landmark : Hadapan SUE KAMILAH Seksyen 7 Bandar Baru Bangi. Operation Hours : 10am-9pm (Sunday Closed) 018-988 6531(admin) http://chamobangi.wasap.my […]

Read more

iPhone 5s Water Damage Repair Kajang

By Chamo Bangi In Repair Smartphone Bangi No comments

Waterdamage on Iphone 5s. Owner mandi phone pon nak mandi sekali. Alhamdulillah phone dapat hidup kembali.   Chamo – Smartphone Repair Centre (Bandar Baru Bangi) No.50,Jalan 7/7A, Bandar Baru Bangi, 43650 Bangi, Selangor. Landmark : Hadapan SUE KAMILAH Seksyen 7 Bandar Baru Bangi. Operation Hours : 10am-9pm (Sunday Closed) 018-988 6531(admin) http://chamobangi.wasap.my Bestnya dapat repair […]

Read more

Touch Screen IPad Mini 1 berderai

By Chamo Bangi In Battery Replacement, Broken glass repair, Iphone/IOS, Laptop/Computer, LCD Screen, Phone Battery, Phone repair, Repair Smartphone Bangi, Tablet & iPad repair, Water damage repair No comments

Done iPad Mini 1…anak owner terbaling dari meja makan sampai habis pecah berderai… Owner datang untuk ganti touchscreen dan Alhamdulillah settle  semua jadi seperti asal dan kelihat seperti baru. Chamo – Smartphone Repair Centre No.50,Jalan 7/7A, Bandar Baru Bangi, 43650 Bangi, Selangor. Landmark : Sebaris Sup Urat Keting (Blok Tengah) Operation Hours : 10am-9pm (Sunday Closed) 018-988 […]

Read more

Iphone 7 Water Damage & Tukar LCD

By Chamo Bangi In Battery Replacement, Broken glass repair, Iphone/IOS, Laptop/Computer, LCD Screen, Phone Battery, Phone repair, Repair Smartphone Bangi, Tablet & iPad repair, Water damage repair No comments

kerap kali kita mendengar cerita kawan-kawan kita mengenai phone masuk air .. phone pergi berenanglah .. phone jalan  sendiri masuk air.. so kali ini kami #chamobangi ada cerita yang rare untuk semua .. hehe iPhone 7 yang IP68 teruji kekuatannya dibawa berenang ke laut yang dalam sehingga habis betteri kembang semangkuk .. hehe Disebabkan beberapa […]

Read more

Repair LCD iPad 4 Pecah Berderai

By Chamo Bangi In Repair Smartphone Bangi No comments

Done ipad 4…anak owner terbaling dari meja makan sampai habis pecah berderai… Owner datang untuk ganti touchscreen dan Alhamdulillah settle  semua jadi seperti asal. Chamo – Smartphone Repair Centre No.50,Jalan 7/7A, Bandar Baru Bangi, 43650 Bangi, Selangor. Landmark : Sebaris Sup Urat Keting (Blok Tengah) Operation Hours : 10am-9pm (Sunday Closed) 018-988 6531(admin) http://chamobangi.wasap.my/  

Read more

Repair LCD Pecah Sony Z1

By Chamo Bangi In Repair Smartphone Bangi No comments

Done replacement lcd untukk Sony Z1 Owner phone kata skrinnya macam kena sentuh dengan hantu. So beliau datang untuk halau saka. Hehehw. Sekarang skrinnya dah kembali seperti sedia kala. Promotion Merdeka untuk bulan ni. Penukaran lcd dan battery utk iphone akan diberi discount sebanyak 10-20% Chamo – Smartphone Repair Centre (Bandar Baru Bangi) No.50,Jalan 7/7A, […]

Read more

Promosi Merdeka Chamo Bangi 2017 – 20% Diskaun

By Chamo Bangi In Repair Smartphone Bangi No comments

MERDEKA PROMO CHAMO BANGI 2017 !!! DISKAUN 10%-20% MENANTI ANDA !!! iPhone Anda Pecah Skrin Disebabkan Jatuh? Battery Cepat Habis/Drain? Body iPhone Anda Kemek Atau Bengkok? iPhone Anda Mengalami Masalah Seperti Berikut? Chamo – Smartphone Repair Centre Memberikan Diskaun 10%-20% Untuk Kerosakan Seperti Yang Tertera Dibawah Sempena Sambutan Hari Kemerdekaan Malaysia 2017. 📱LCD / Screen […]

Read more

Battery iPhone 6 Kembung

By Chamo Bangi In Battery Replacement, Broken glass repair, Iphone/IOS, Laptop/Computer, LCD Screen, Phone Battery, Phone repair, Repair Smartphone Bangi, Tablet & iPad repair, Water damage repair No comments

Lagi dan lagi kejadian yang sama menimpa pelanggan kami di #chamobangi dan kini battery iphone 6 yang  telah kembung diluat tabi’i. Hakikatnya kejadian ini berlaku kerana kekerapan kita mengecaj telefon sambil bermain ataupun kerap menggunakan powerbank secara beterusan dan mengecaj di tempat yang salah (charging port 2AM) & overcaj ketika tidur malam. dinasihatkan agar anda […]

Read more