Repair IPad Kajang | Chamo Bandar Baru Bangi

Repair iPad Mini 3 Kajang

By Ramzi In Repair Smartphone Bangi No comments

Replacement iPad Mini 3   LCD iPad Mini 3 Replacement Problem : LCD Crack Harini sis ni datang kedai kami dan bagitahu yang beliau nak tukar LCD iPad Mini 3  miliknya. LCD tersebut crack dan tak berfungsi akibat daripada terjatuh dan mengalami hentakan yang kuat. Bila kami tengok memang dah patut kena tukar dengan yang […]

Read more

Repair LCD iPhone 5 Murah Kajang

By Ramzi In Repair Smartphone Bangi No comments

Replacement LCD iPhone 5   Nama : Kiela Model : iPhone 5 Situasi : LCD Pecah dan ada garis-garis Punca : Terjatuh Solution : Tukar LCD baru Beliau sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.   Ada masalah seperti di atas?   Jumpa kami. . Chamo Bandar baru Bangi (Bandar Baru Bangi) . […]

Read more

Repair Front Camera iPhone 5s Kajang

By Ramzi In Repair Smartphone Bangi No comments

Replacement iPhone 5s Front Camera Iphone 5s Front camera replacement.   Reason : front camera kabur, earpiece tak detect dengan betul   Harini akak ni datang kedai kami dan bagitahu yang iPhone 5s beliau front camera dia nampak kabur dan bila orang call dia kena loud speaker baru dengar. Beliau minta untuk kami cek. Bila […]

Read more

iPhone 6s Speaker Muzik Tak dengar – Kajang

By Ramzi In Repair Smartphone Bangi No comments

iPhone 6s Buka Muzik Terus Membisu     Problem : Speaker not function Harini abang ni datang kedai beliau memberitahu bahawa speaker bawah iPhone 6s tersebut tak berfungsi. Pasang jer youtube terus membisu. Technician kami membuat sedikit troubleshoot seperti menukar plug in (Masih Membisu) dan selepas ganti buzzer/speaker, terus iphone beliau menyanyi2 lagu2 Aiman Tino. […]

Read more

iPhone 6 Tukar Kamera Depan Nilai

By Ramzi In Repair Smartphone Bangi No comments

  iPhone 6 Front Camera Replacement Problem : Front Camera Broke up Brother dari Nilai datang ke kedai kami untuk repair iphone 6 dan bagitahu yang kamera depan dia tak nampak apa-apa. Bila kami cek, rupa-rupanya connector dah terputus. So, brother ni terpaksa tukar kamera depan yang baru supaya dapat selfie nanti hehe. Kami dah berjaya […]

Read more