PROMOTION 20% DISCOUNT BATTERY IPHONE (SEMINGGU)

By Chamo Bangi In Repair Smartphone Bangi No comments

Good morning semua,
Semoga hari ini lebih indah,gembira & seronok
daripada hari-hari sebelum ini 😘 . nak tahu kenapa sis cakap mcm tuh ?? 🤔


Mesti korang semua nak tahu kenapa kan 😏 . kalau ikutkan sis macam tak nak share, tp disebab offer ni teramat syoooooook n terbaikk, tapi nanty la sis pikir kan mcm mne 🙃

Oukeyh macam nie , @chamobangi kami ada menyediakan 1 offer yang sangat tiptop 👌🏻 di jamin korang semua berpuas hati dengan offer nie 👇🏻

Yang mna promotion ini khas kepada pengguna iPhone yang ingin menukar battery iphone
dengan offer yang menarikk selama seminggu  💥💥💥

Dah la PROMOTION Lepas tu WARRANTY pulak 6 Bulan..WOW..
Datang Segera Dan Tunjuk PROMOTION ni kat kami.

SILA SHARE UNTUK KEBAIKAN BERSAMA