APA YANG POWER SANGAT CHAMO BANGI NI?

By Chamo Bangi In Phone repair, Repair Smartphone Bangi 4 Comments

Nak baiki gadget memang tak dinafikan mahal. Nak-nak lagi kalau nak repair iPhone. Tukar screen je kat Apple Service Centre dah berapa ratus terbang. Adeh. Nak beli baru? Memang tak la selagi tak keluar iPhone 8 haha ~ Uncle Zuan

Mujur kawan uncle rekomen kedai repair handphone murah kat Bangi, Chamo Bangi.

Dengan setiap servis tukar alat ganti gadget anda, anda akan dapat waranty selama 6 bulan! Mana nak dapat kan? Biasanya sebulan je warranty kedai lain.

?Battery replacement
?LCD replacement
?Home button replacement
?Camera (front/back) replacement
?Charging port replacement
?Lock (on/off) button replacement
?Mute/sound replacement
?Custom Body replacement
?Hardware problem
?Stuck Apple Logo / Restore/ Update IOS
?Water damage

Selain dari kepakaran repair smartphone seperti iPhone, smartphone jenama lain pun boleh temasuk yang windows atau android based phone.

Kalau smartphone anda screen retak, lcd problem, phone masuk air, bateri phone rosak, dan macam-macam lagi la, boleh bawa dulu ke Chamo Bangi untuk tanya mengenai servis yang mereka tawarkan. Tanya je dulu apa problem pun boleh, tak ada masaalah.

Uncle juga diberitahu staff Chamo Bangi ni, diorang boleh gak repair tablet yang rosak dan boleh repai juga Mac & PC. Boleh kata one stop centre la tuk repair gadget!

Artikel penuh – http://unclezuan.com/baiki-gadget-face-2-face-di-chamo-ban…/

========================================
Boleh tengok review dari customer di Page kami.

Bagaimana untuk hubungi kami?
Whatsapp : 018-9886531
Instagram : @chamo_bangi

Untuk dapatkan servis perkhidmatan baiki gadget Face to Face dengan Chamo Bangi boleh terus ke:

Chamo – Smartphone Repair Centre
(Bandar Baru Bangi)

No.50,Jalan 7/7A,
Bandar Baru Bangi,
43650 Bangi, Selangor.
Landmark : Sebaris Sup Urat Keting (Blok Tengah)

Operation Hours : 10am-9pm
(Sunday Closed)
018-988 6531(admin)

Anda ada masalah dengan iphone @ gadget?
Sila tanya apa2 masalah di ruang komen ?

MOHON SHARE untuk warga Bangi & area berdekatan.